Bugün, 5 Aralık 2025 Cuma

Erzurum Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

Tarih: 17.11.2025 23:30 Güncelleme: 17.11.2025 23:34
Erzurum Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü Yeni Hizmet Binası İnşaatı Hızla İlerliyor

TRHT ERZURUM: Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binası inşaat çalışmaları, Hilton Garden Otel’in arkasında son hızla devam ediyor.

Erzurum’da hizmet verecek yeni Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü binasının inşaatı, bölge halkı ve kurum çalışanları tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor. Modern mimarisi ve teknolojik altyapısı ile dikkat çeken bina, tapu ve kadastro işlemlerinin daha hızlı ve verimli bir şekilde yürütülmesini sağlayacak.
Yetkililer, inşaatın planlanan sürede tamamlanacağını ve yakın gelecekte hizmete açılacağını belirtti. Yeni hizmet binası ile birlikte vatandaşların tapu işlemlerini daha konforlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirmesi hedefleniyor.
Bölge halkı, Tapu ve Kadastro VIII. Bölge Müdürlüğü’nün yeni hizmet binasının tamamlanmasını sabırsızlıkla bekliyor.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.