Bugün, 7 Kasım 2025 Cuma

Emniyet Müdürü Onur Karaburun Erzurum'da önce Asayiş ber kemal olacak dedi.

Emniyet Müdürü Onur Karaburun Erzurum'da önce Asayiş ber kemal olacak dedi.

Tarih: 20.09.2025 22:31 Güncelleme: 21.09.2025 19:56
Emniyet Müdürü Onur Karaburun Erzurum

TRHABERTURK ERZURUM:
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın onayı ile Erzurum İl Emniyet Müdürü olarak göreve başlayan 1.Sınıf Emniyet Müdürü Onur Karaburun, 

 

Şehrin en kalabalık, en yoğun yaya ve araç trafiğinin olduğu, Asayiş olaylarının özellikle, uyuşturucu, Fuhuş, olay faillerinin mesken tuttuğu Çaykara caddesinde, bizzat kendisinin de katıldığı Asayiş uygulaması yaptırdı. 


Önceki İl Emniyet Müdürü Kadir Yırtar'ın pek üzerinde durmadığı Şehir merkezindeki çok az Asayiş uygulamaları sebebi ıle  , 

Cumhuriyet Caddesinden, Çaykara caddesinin kesiştiği kısımda, yaşayan halkın çok şikayet ettiği ve Çaykara caddesi esnafının huzursuz olduğu hususunu öğrenen İl Emniyet Müdürü Onur Karaburun, göreve başladığı hafta böyle huzur uygulaması yaptırması ve bizzat kendisinin de katılması, Erzurum halkının Asayiş konusunda huzur bulacağının ilk sinyali oldu.

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.